Aplicatie Justinho684
Fun4Play RPG :: Serverul Fun4Play :: Factions :: Gangs :: Grove Street
Pagina 1 din 1
Aplicatie Justinho684
Nume:Justinho684
Level:4
Cate ore acorzi serverului?:Acum ca este vacanta,in jur de 5.
Rank anterior:-
Factiune anterioara:Nu am mai fost in nicio factiune.
Motivul tau de a intra in aceasta factiune:Doresc sa imi fac prieteni noi si sa ma distrez.
Descriere minim 35 cuvinte:Salut.Mă numesc Tudorie Ovidiu Adrian și provin din orașul ``Brăila``.Sunt o fire sociabila,prietenoasa care nu ii plac glumele de prost gust.Eu în prezent practic înot de performanță,merg la concursuri în alte orașe și căștig medalii.Îmi mai place mult și să merg pe bicicletă.Eu învăț la liceul teoretic `` Panait Cerna `` și pot spune că o duc bine cu școala.Pe anul acesta am luat media 9.66.Cam atăt pot spune despre mine.
Te afli pe blacklistul unei factiuni:?Nu.
Daca esti pe blacklist esti de acord sa platesti pentru a fi scos?:Da.
Esti de acord daca nu intri mai mult de 3 zile sa primesti fpunish 40/40?:Da.
Esti de acord sa dai test de intrare cu liderul/subliderul la 3 greseli esti picat:Da.
De ce vrei sa te alaturi acestei factiunii?:Doresc sa imi fac prieteni noi si sa ma distrez.
Alte precizari:Salut!
Level:4
Cate ore acorzi serverului?:Acum ca este vacanta,in jur de 5.
Rank anterior:-
Factiune anterioara:Nu am mai fost in nicio factiune.
Motivul tau de a intra in aceasta factiune:Doresc sa imi fac prieteni noi si sa ma distrez.
Descriere minim 35 cuvinte:Salut.Mă numesc Tudorie Ovidiu Adrian și provin din orașul ``Brăila``.Sunt o fire sociabila,prietenoasa care nu ii plac glumele de prost gust.Eu în prezent practic înot de performanță,merg la concursuri în alte orașe și căștig medalii.Îmi mai place mult și să merg pe bicicletă.Eu învăț la liceul teoretic `` Panait Cerna `` și pot spune că o duc bine cu școala.Pe anul acesta am luat media 9.66.Cam atăt pot spune despre mine.
Te afli pe blacklistul unei factiuni:?Nu.
Daca esti pe blacklist esti de acord sa platesti pentru a fi scos?:Da.
Esti de acord daca nu intri mai mult de 3 zile sa primesti fpunish 40/40?:Da.
Esti de acord sa dai test de intrare cu liderul/subliderul la 3 greseli esti picat:Da.
De ce vrei sa te alaturi acestei factiunii?:Doresc sa imi fac prieteni noi si sa ma distrez.
Alte precizari:Salut!
Justinho- Mesaje : 1
Data de inscriere : 31/08/2014
Fun4Play RPG :: Serverul Fun4Play :: Factions :: Gangs :: Grove Street
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|